Praktisch

Do 26 september 2019
Gratis welkom voor studenten
13u30-22u
Spoor Oost
Antwerpen

LOCATIE & VERVOER

INKOM

De centrale bezoekersingang bevindt zich op de hoek Noordersingel – Schijnpoortweg.
Deuren openen om 13u30.

STAPPEN/TRAPPEN/STEPPEN

Op 2,5 km of een kwartiertje fietsen van de Ossenmarkt is Spoor Oost makkelijk te bereiken per fiets of zelfs te voet. We voorzien voldoende gratis fietsenparking ter hoogte van de centrale bezoekersingang.

Ook de elektrische deelsteps van Bird kan je kwijt in onze fietsenparking. En nog beter nieuws voor zij die dit milieuvriendelijk vervoersmiddel voor het eerst willen testen! Via de code ‘StuDay19’ claim je nu 5 euro gratis rijtegoed op je eerste rit via ‘StuDay19’.
How to? Check www.bird.co voor alle info.

BIKE REPAIR SHOP

Ism Levanto en Mobiel fietsherstel

Kom met je stalen ros naar StuDay en drop ‘m bij de Bike Repair Shop in onze fietsenparking. Terwijl jij uitbundig staat te dansen, krijgt je fiets de nodige tender love and care. Op het menu: lucht in je banden, een check van je remblokken en lichten én een gesmeerde ketting.

Let op! First come, first served.
Deze dienst wordt aangeboden zolang de voorraad strekt.
Fietsen worden aangenomen vanaf 13u30 en moeten opgehaald worden voor 23u.

OPENBAAR VERVOER

Vlakbij de inkom ligt premetrostation Schijnpoort met tramlijnen 2, 3, 5 en 6. In de onmiddellijke omgeving kan je gebruik maken van bus- en tramlijnen 12, 23 en 38. Alle informatie over trajecten en dienstregelingen kan je vinden via www.slimnaarantwerpen.be of www.delijn.be.

ETEN & DRINKEN

Niemand komt om van honger en dorst. Je eet en drinkt aan studentvriendelijke tarieven én hebt keuze uit een divers aanbod.

Bonnen kunnen gebruikt worden om te eten en drinken (ze worden niet terugbetaald). Dankzij KBC kan je makkelijk elektronisch betalen aan de kassa’s. Koop je bonnen met bank-, kredietkaart, via Payconiq by Bancontact of cash.

Eigen eten en drank worden niet toegelaten op het terrein.

HERBRUIKBARE BEKERS

Alle drank wordt geschonken in herbruikbare bekers.

Je koopt een beker-voucher bij de kassa voor 2 euro. De waarborg betaal je slechts één keer. Als je een nieuw drankje bestelt, krijg je dat in een propere beker terug in ruil voor je gebruikte beker.
Als je StuDay verlaat, ruil je je beker terug in bij het bekerpunt en krijg je 2 euro cash terug.

INGANG & NOODUITGANGEN

StuDay is een 16+ evenement.

Enkel bezoekers ouder dan 16 jaar zullen toegang krijgen tot de eventsite. Door het betreden van het terrein verklaar je akkoord te zijn met de huisreglement van StuDay.

Je betreedt het festivalterrein via een centrale ingang thv de hoek Noordersingel – Schijnpoortweg. Eigen drank (glazen flessen, bierbakken etc), wapens, drugs en mogelijke gevaarlijke voorwerpen worden niet toegelaten op het terrein. Stewards zullen hierop controle uitvoeren aan de ingang.

Rugzakken worden niet toegelaten op het terrein.
Een tote bag, handtas of klein heuptasje (max 45 cm) zijn wel toegelaten.

Om de veiligheid te garanderen, wordt het terrein omheind met hekwerk. Diverse nooduitgangen zijn duidelijk aangeduid.

WAT MEENEMEN EN WAT NIET?

Deze voorwerpen zijn WEL toegelaten op het eventterrein:
Kleine, niet-professionele camera’s, mobiele telefoons, smartphones en tablets, zonnebrillen en zonnecrème, sigaretten, hoedjes, paraplu’s, dekens of plastic zeil om op te zitten, medicijnen met voorschrift en vlaggen van studentenverenigingen.

Deze voorwerpen zijn NIET toegelaten op het eventterrein:
Eigen drank (glazen flessen, bierbakken etc), wapens, drugs en elk ander voorwerp dat door de organisatie als gevaarlijk kan beschouwd worden.

STAY IN TOUCH

Op kot surf je voor geen geld met het studentenaanbod van Telenet en ook op de StuDay-site deel je je stories niet enkel live, maar ook online dankzij een straf 4G-netwerk en verschillende wifi- spots.

TOILETTEN

De toiletten op StuDay zijn gratis.
Maak er dus alsjeblieft gebruik van en spaar de omheiningen en zijstraten.

FLYEREN, SAMPLEN & AFFICHES PLAKKEN

Flyeren en samplen is absoluut verboden op StuDay 2019.

FOTO & FILM

Betreden van het terrein kan inhouden dat je als toeschouwer gefilmd of gefotografeerd wordt door de organisatie. De organisatie kan deze beelden gebruiken ter promotie van het evenement. Zelf fotograferen en filmen op StuDay 2019 is toegelaten op voorwaarde dat de beelden niet voor commerciële doeleinden worden gebruikt, tenzij expliciete toelating wordt verkregen van GATE15.

VERLOREN VOORWERPEN

Na afloop van StuDay worden alle verloren voorwerpen naar GATE15 gebracht, waar je ze vanaf ma 2 oktober kan ophalen.